Lista Google „survival expert”


La o cautare Google dupa cuvantul cheie „survival expert” ajungem la o lista cel putin interesanta.

Este de retinut faptul ca nu stim cat „SEO” de afla in spatele unor astfel de prezente in cautarile Google, nu am identificat „linkuri sponsorizate” si, daca am fi identificat asa ceva, nu le-am fi luat in calcul.

Nu am luat in calcul mentionari de genul „Bear Grylls este expertul care …” ci doar pagini cu legatura directa cu acel expert.

„Ierarhia” Google tinand cont de cele de mai sus ar fi:

James Mandeville despre care, cel putin eu, nu am auzit (inca). Daca nu am auzit de el nu inseamna in mod necesar ca poate nu „are un cuvant greu de spus” in acest domeniu, ne vom documenta si reveni cu o parere personala legat de dumnealui. Website-ul sau pesemne ca este cel mai usor de gasit de catre Google avand in vedere ca in numele domeniului sau se afla cuvintele cheie de cautare.

O scoala de supravietuire din USA ocupa locul doi al acestor cautari Google. Ei te invata, contra cost ca orice scoala, cum sa supravietuiesti, cum sa „iei urma” si alte asemenea lucruri importante pentru cei pasionati de viata in natura si interactiunea directa cu aceasta.

Ray Mears se afla pe pozitia imediat urmatoare in clasamentul Google, despre el si competentele sale fiind redundant sa realizam judecati de valoare.

Brothers of bushcraft ocupa locul patru al acestor cautari, ca o resursa colectiva de cunoastere in ceea ce priveste supravietuirea. Pe siteul lor sunt listate si o serie de filmulete care pot fi de folos ca si sursa de documentare.

Pe Bear Grylls il gasim abia aici, prin pagina de Facebook ce ii este dedicata. Prezenta in acest top abia aici nu neaparat trebuie privita ca un „minus” al popularitatii si notorietatii sale, echipa sa de comunicare poate a luat aceasta decizie a comunicarii sale prin intermediul filmarilor sale, mai degraba decat prin prezenta online, nu putem sti acest lucru.

O alta scoala de supravietuire din USA ocupa locul urmator in rezultatele cautarii noastre.

Portalul The Top Tens prezinta o lista de asemenea experti, dominata de Bear Grylls si Ray Mears aflandu-se pe locul 5 din topul celor 10.

Cautarile noastre s-au oprit la Dave Granger, un expert cu o forma de website de „mascul alfa”, asa cum singur afirma.

Incercam si o cautare in limba romana, „expert supravietuire”.

Rezultatele cautarii abunda de „Bear Grylls” ca dovada a popularitii de care se bucura in randul internetului romanesc.

UPDATE: Iata, dupa nici 24 de ore am o revelatie legat de rezultatele cautarii „expert supravietuire” referitor la Romania. Am identificat pe internet o scoala romaneasca de supravietuire a lui Flo pe care o Recomand cu cel mai mare drag, chiar sper sa ajung in vara, daca mai sunt locuri disponibile, la cursul sau de supravietuire.

O prezentare a scolii sale puteti vedea Aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: