19-20 august 2012, o noapte in Padurea Baciu (Cluj Napoca)


Padurea Baciu … Un Nume care da fiori unora, un Loc in care multi (si care stiu ce spun, fiind somitati in domeniile lor, profesori, cercetatori) Spun si Arata ca se Intampla Lucruri … care mai de care: anomalii magnetice, emisii radioactive, afectiuni cutanate, tulburari psihologice (nu as spune chiar „psihice”, e prea mult). O simpla cautare Google este indeajuns spre a vedea toate aceste lucruri.

Nu pornim de la premisa ca „nu ii credem / aia bat campii / sunt doar unii cu o gandire exaltata” sau eu mai stiu ce alte pareri preconcepute. Imi doresc doar sa Stiu, sa Vad, sa Simt ceea ce Este acolo cu adevarat, cu organele mele senzoriale.

Ceea ce vom constata acolo (intentionez sa merg cu un fotograf profesionist care sa asigure suportul tehnic adecvat) va face obiectul unui filmulet fara pretentii de „documentar”. Va fi un jurnal „din ora in ora” in care vom Spune, cu adevarat ceea ce am Vazut, Simtit, Auzit, Trait in acea noapte in Padurea Baciu, un jurnal legat de modul in care timpul a trecut, cu noi, peste noi sau .. a stat in loc.

De va fi sa „ne scapam pe noi de frica”, de angoasa si groaza vor pune „gheara” pe noi .. o vom Spune, vom Recunoaste, fara ca acest lucru sa ne temem ca ne va arata ca niste „invinsi / lasi / mai putin barbati decat ne dadeam”.

Speram ca vom ajunge cu bine sa il postam sa poata fi vazut de cei interesati de experienta noastra din noaptea de 19-20 august 2012. Noi spunem ca vom ajunge !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: