Sac „GI”, „ranita racanului american”


De ceva vreme mi-am dorit sa completez (nu neaparat sa schimb) echipamentul „care cara echipament”. Ma refer aici la ranita militara romaneasca pe care o am si la traista de alimente pe care o am de la un alt pasionat de outdoor, Marius Colac.

Am gasit si cumparat astazi de la www.militarism.ro un „sac GI” care este surplus militar american.

Produsul este in stare exceptionala si este gata de „tarnosit” prin paduri.

Prin caracteristicile sale il consider un echipament exceptional de bun, desi nu are buzunare sau eu mai stiu ce alte curele de prindere pe rucsac a diverselor lucruri caci el in sine cred ca va rezolva toate aceste nevoi prin capacitatea sa de transport, spatele sa „te tina”.

Capacitatea sa este de 70 de litri, cu o lungime de 110 cm si o latime de 40 cm, este o „tulumba” in care cu succes poti cara un copil ca sa nu mai spun alte lucruri.

Materialul din care este confectionat este acea „foaie de cort” menita sa „indure” cele mai „outdoor” tratamente cu putinta fara sa spuna nici pas.

Sistemul de transport al sau este format din doua bretele (prin care il poti folosi pe post de rucsac) sau un maner care iti ofera posibilitatea de a-l transporta pe post de „geanta”, mai ales atunci cand mai ai inca un rucsac pe tine pe care il cari in spate.

Abia astept prima ocazie sa il testez.

Il recomand cu drag pe Claudiu Hancu, proprietarul www.militarism.ro ca si interlocutor foarte placut si bine documentat, un partener de incredere in achizitionare de echipamente militare.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: